IDEAMENULOUNASYHTEYSPALAUTECATERING
 


Lihat leikkaamosta suoraan Parillan grilliin

Parilla Steak House panostaa autenttisuuteen niin lihassa kuin muissakin raaka-aineissa. Uuden ruokalistan pihvit tulevat grilliin suoraan leikkaamosta.

Parilla Steak Housen ruokalista uudistui 12.3.2015. Uudistuksen ovat suunnitelleet ravintolan omat keittiöpäälliköt, ja sen punainen lanka on autenttisuus. Kaikki lihat toimitetaan ravintoloihin tuoreena kysynnän mukaan.

– Käytämme runsaasti yön yli haudutettuja lihoja, joiden kypsennyksestä irtoavat maut käytetään kastikkeisiimme, kertoo kenttäpäällikkö Mari Piispanen.

Parilla-ravintoloiden hintataso säilyy kilpailukykyisenä – suurimman osan annoksista saa alle kahdella kympillä.

Tulista ja samettista

Listan kehittämisessä on otettu huomioon ravintoloiden saamat asiakaspalautteet. Esimerkiksi suosittuja Roquefort-etanoita on kaivattu, ja uudelta listalta niitä taas saa. Vanhoista suosikeista lehtipihviä saa edelleen, minkä lisäksi mukana on useampi varrasvaihtoehto.

Parilla Steak Housen suositut hampurilaiset ovat saaneet uudet rakenteet; uusissa resepteissä käytettävän sämpylän suunnitteli Suomen paras leipomo -ohjelmasta tuttu pienleipomo Voipojat. Uusin tulokas hampurilaisten saralla on tulinen chilihampurilainen, joka on Piispasen mukaan varsin tulinen. Voipojat kehitteli Parillalle myös rustiikkisen leipäkuoren, josta tarjoillaan yksi listan erikoisuuksista, samettinen myskikurpitsakeitto.

– Luvassa on muutenkin rustiikkista tunnelmaa. Ruokalistat tuodaan asiakkaille puulankuilla, Piispanen sanoo.
Viineissä Parilla Steak House panostaa tunnettuihin viinimaihin: Etelä-Afrikka, Chile, Argentiina, Espanja ja Italia.

Parilla-ravintoloita on kolme: Vantaalla Viihdekeskus Flamingossa, Turussa linja-autoaseman vieressä ja Porissa Kuninkaanhaassa. Uusi ruokalista otetaan käyttöön samanaikaisesti kaikissa näissä ravintoloissa.